Auto Care VULCANIZARE LA NEAMTU from Arad, Arad, Romania
Serviciul Auto VULCANIZARE LA NEAMTU din Arad, Arad, Romania

Auto Care

VULCANIZARE LA NEAMTU

CALEA 6 VANATORI NR. 76 - ARAD - Arad, 3200 - ROMANIA - ☎ Tel: +40731209506 - ✉ Email: [email protected] - WWW.VULCANIZARELANEAMTU.RO

Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 1
Vulcanizare Arad, Servicii oferite

Vulcanizare "La Neamțu" efectuează o gamă largă de servicii de întreținere auto. Suntem o echipă de profesioniști care îți oferă servicii auto de calitate superioară. Te așteptăm cu o gamă largă de anvelope, jante, piese auto și servicii precum mecanică ușoară sau service roți.
Avem o selecție largă de anvelope și jante originale, toate beneficiind de garanție

Realizăm îndreptări jante tablă prin roluire

În urma impactului cu borduri, gropi sau alte obstacole, janta poate suferi unele deformări. Indiferent de tipul îndoiturii pe care a suferit-o janta dumneavoastră, aceasta trebuie tratată imediat pentru a nu duce la o defecțiune mai mare.

Tehnicienii noștri vă pot spune dacă îndoiturile din jențile autovehiculului dumeavoastră necesită îndreptare sau nu.

Schimb ulei
Dacă alegi să cumperi ulei din magazinul nostru, operațiunea schimbului de ulei se va face gratis.
Prin service-ul nostru, aveți posibilitatea de a vă schimba rapid uleiul și filtrele, la costuri reduse. Schimbăm filtru de aer, combustibil, polen + uleiul în cutia de viteze, manuală și automată.

Nu ne-am limitat doar la partea de vulcanizare. Am ales să ne extindem, oferindu-ți o gamă variată de piese auto.

Comercializăm piese de calitate, originale și after market de la cei mai cunoscuți și apreciați producători din domeniu. Cănd vine vorba despre siguranța voastră și a mașinii, nu facem compromisuri de la standardele de calitate ale pieselor de schimb. Vă punem la dispoziție piese de calitate, ce asigură un grad ridicat de siguranță și vizite cât mai rare la service.

Hotel anvelope

Serviciul de depozitare anvelope Arad vă oferă posibilitatea de a vă elibera spațiul ocupat de anvelopele autoturismului dumneavoastră, acestea putând fii schimbate mai ușor în funcție de sezon (iarnă/vară).

Pentru confortul dumneavoastră, fiind clientul nostru pe hotelul de avelope, evitați așteptările imense la schimbul de anvelope iarnă-vară. La o programare din timp personalul nostru pregătește din timp roțile pentru schimbare.

Vă oferim spațiul de depozitare ideal.

Pentru ca avem un hotel de anvelope foarte mare, la noi mai puteți și achiziționa anvelope second hand având o gamă foarte variată.
vulcanizare arad, Piese Auto
Piese Auto
Serviciul de depozitare anvelope
Dacă dorești să achiziționezi o anvelopă nouă sau un set, e...
vulcanizare arad, Revizie Auto
Revizie Auto
Vă putem oferi o gamă variată de inele de centrare jante

Pe comandă vă aducem orice dimensiune pentru utilaje agricole

Efectuam servicii de vulcanizare pentru camioane și echilibrare

Spălare roți complete pentru o echilibrare perfectă.

Anvelope noi

Dacă dorești să achiziționezi o anvelopă nouă sau un set, ești la locul potrivit. Îți oferim o gamă diversificată de anvelope noi pentru toate sezoanele. Vom încerca sa ne pliem cerințelor tale, oferindu-ți cea mai bună ofertă.

Atunci când vă înlocuiți anvelopele, trebuie să fiți siguri că acestea sunt în concordanță cu dimensiunea celor pe care doriți să le schimbați. În cazul în care nu sunteți siguri ca ați ales dimensiunile potrivite, specialiștii noștri vă sunt la dispoziție.

100% Diagnosticare Auto

100% Echipă Profesionistă

100% Punctualitate

100% Echipamente Profesionale

100% Consultanță Tehnică

Întrebări și răspunsuri

Unde se află Serviciul Auto VULCANIZARE LA NEAMTU?

Serviciul Auto VULCANIZARE LA NEAMTU are adresa în Calea 6 Vanatori Nr. 76, Arad, Arad, România.

Se poate plăti la Serviciul Auto VULCANIZARE LA NEAMTU cu card de credit?

Din păcate, Serviciul Auto VULCANIZARE LA NEAMTU nu acceptă plata prin card de credit.

Monday: 09.00-18.00

Tuesday: 09.00-18.00

Wednesday: 09.00-18.00

Thursday: 09.00-18.00

Friday: 09.00-18.00

Saturday: 09.00-15.00

Sunday: inchis

Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 2 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 3 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 4 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 5 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 6 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 7 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 8 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 9 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 10 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 11 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 12 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 13 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 14 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 15 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 16 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 17 Auto_Care VULCANIZARE LA NEAMTU picture 18
For questions, reservations and availabilities, please contact us
Call us Email us WhatsApp us
Page displayed 1093 times, unique visits: 630

Thank you for your interest in Auto Care VULCANIZARE LA NEAMTU from Arad, Arad, Romania Vă mulţumim pentru interesul în Serviciul Auto VULCANIZARE LA NEAMTU din Arad, Arad, România