Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX from Arad, Arad, Romania
Serviciul FLORARIA STANIS FLORI DE LUX din Arad, Arad, Romania

Service

FLORARIA STANIS FLORI DE LUX

ARAD, C-LEA AUREL VLAICU NR. 60-68 - ARAD - Arad, 310350 - ROMANIA - ☎ Tel: +40755-999-999 - ✉ Email: [email protected]

Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 1
Ne recomandă profesionalismul și seriozitatea combinate cu un strop de suflet și multă atenție față de nevoile tale! - Mai mult decât flori, noi le trimitem celor dragi ai tăi, sentimentele și gândurile tale de iubire.
Livram flori gratuit in Arad, in maximum 2 ore! Floraria noastra trimite clientilor prin whatsapp sau prin messenger facbook, poza reala a buchetului livrat. Mizam pe calitate, de aceea alegem flori rezistente, importate de la cei mai mari producatori din lume si ne imbunatatim permanent serviciile oferite. Avem designeri florali care fac din realizarea buchetelor o arta, pentru ca cei care primesc florile sa se bucure de o experienta unica!

Primim comenzi pentru evenimente speciale din viata personala (nunti, botezuri, aniversari) sau din viata companiilor si institutiilor (conferinte, lansari, dineuri). Gama de produse este foarte variata si include orice tip de aranjament sau buchet: de la cele mai sofisticate creatii florale, buchete de mireasa / buchete de nasa / buchete de domnisoare de onoare, la plante decorative si flori de lux, extrem de pretioase. Contacteaza-ne si iti vom face o oferta personalizata pentru evenimentul tau, in functie de bugetul de care dispui si de specificul evenimentului!

Întrebări și răspunsuri

Se poate plăti la Serviciul FLORARIA STANIS FLORI DE LUX cu card de credit?

Desigur. Serviciul FLORARIA STANIS FLORI DE LUX acceptă plata prin card de credit.

Monday: 09.00-20.00

Tuesday: 09.00-20.00

Wednesday: 09.00-20.00

Thursday: 09.00-20.00

Friday: 09.00-20.00

Saturday: 09.00-18.00

Sunday: 13.00-18.00

Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 2 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 3 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 4 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 5 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 6 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 7 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 8 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 9 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 10 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 11 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 12 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 13 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 14 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 15 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 16 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 17 Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX picture 18
For questions, reservations and availabilities, please contact us
Call us Email us WhatsApp us
Page displayed 809 times, unique visits: 444

Thank you for your interest in Service FLORARIA STANIS FLORI DE LUX from Arad, Arad, Romania Vă mulţumim pentru interesul în Serviciul FLORARIA STANIS FLORI DE LUX din Arad, Arad, România